Hunajaiset mahlasaippuat

Kuva ja kuvaus

Mahlasaippuat saippuat ovat hellävaraisesti peseviä ja sopivat hyvin päivittäiseen käyttöön käsille sekä koko vartalolle etenkin herkälle ja kuivalle iholle. Saippuoissa on käytetty miedosti tuoksuvia eteerisiä öljyjä.

Palasaippuat valmistetaan käsityönä Hämeenlinnassa koivunmahlaan ja muut raaka-aineet on valittu mahdollisuuksien mukaan kotimaisista vaihtoehdoista. Kuorivat luffasienisaippuat on tarkoitettu tehokkaampaan pesuun.

Palashampoot

Sammalmamman mahlashampoo ja pakurishampoo on valmistettu käsin Hämeenlinnassa Koivunmahlan tai pakuriuutteen lisäksi muut raaka-aineet on valittu mahdollisuuksien mukaan kotimaisista vaihtoehdoista. Palashampoot eivät sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

Hunajainen, hellävaraisesti pesevä ja pehmeästi vaahtoava kasvisöljypohjainen palashampoo sopii normaaleille ja rasvoittuville hiuksille. Hamppuöljy yhdessä eteerisen rosmariiniöljyn kanssa rauhoittaa päänahkaa. Palashampoo sopii myös kaiken ikäisten vartalosaippuaksi.

Palashampoista saatujen palautteiden mukaan moni on saanut avun hiuspohjan ongelmiin, kuten kutinaan ja ärtyneeseen päänahkaan.